Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Moving Out

Moving Out flytter inn i sin første utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I skikkelig Overcooked-stil leverte Team17 en ny liten perle i fjor i form av Moving Out, og akkurat som med førstnevnte har vi mer i vente som følge av suksessen.

Nå kan utgiverne avsløre at Moving Out snart får en gratis oppdatering kalt Moving In. Du trenger nok ikke akkurat å se traileren under eller være den skarpeste kniven i skuffen for å forstå hva denne innebærer. Enkelt sagt snur den om på oppgaven, så i stedet for å flytte ting ut av et hus skal du flytte dem inn på riktig plass i de samme husene som det grunnleggende spillet.

Dette er uansett ikke den eneste. Oppdateringen vil også by på nye danser og klær, samt en "Auto Snap"-funksjon som gjør det lettere å plassere ting akkurat slik de skal være.

HQ
Moving Out

Relaterte tekster

0
Moving Out er nå gratis på PC

Moving Out er nå gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mange ønsker å ta det med ro i romjula, men om du heller er en av dem som liker å gå berserk med venner og/eller familie har jeg et meget godt tilbud å fortelle om. For...

0
Moving Out kommer i april

Moving Out kommer i april

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

SMG Stucio og Devm Games' samarbeidsspill Moving Out kommer den 28. april til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One. Det skriver utgiverne fra Team17 i en pressemelding....Loading next content