Norsk
Gamereactor
nyheter

MSI har oppfunnet en jukse-skjerm

AI-en lar deg bokstavelig talt jukse i visse spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ved første øyekast ser MPG 321URX QD-OLED-skjermen ut som en veldig fin pakke. Den gir deg full 4K, 240 Hz oppdateringsfrekvens, 0,03 ms responstid, Vesa ClearMR13000, nyeste OLED Care 2.0, VRR, ALLM, HDMI 2.1 - alt i alt en fantastisk 32" 99 % DCI-P3-gamingskjerm med innebygd KVM-switch og 90 Watt PD.

Så... Hva er problemet? Vel, som Terminator og The Matrix lærte oss, er AI problemet.

Vi snakker ikke om Optix-scopeet, en innebygd sikteforstørrer som lar deg bruke en unaturlig zoom. Det har den også, men dette er langt verre.

En av funksjonene heter AI Skysight. Den skanner minimapet i spillet og indikerer med et stort ikon på HUD-en hvilken vei fiendene kommer fra, og har en funksjon for øyeblikkelig oppdagelse.

Den har også en RGB-helselinje som automatisk registrerer helsen din i spillet og lyser opp deretter, slik at du ikke er uvitende om din nåværende situasjon når det gjelder helselinjen, og du kan konsentrere deg om noe annet.

Så langt har den bare blitt vist frem ved hjelp av League of Legends, men MSI er tydelige på at AI-en ikke bare kan oppgraderes via fastvaren, men også trenes opp med tilleggsmoduler. Og siden vi må gå ut fra at alt skjer i skjermen, og ikke i programvaren på datamaskinen, er det i realiteten ikke noe som kan oppdages, og andre spill kan også få denne funksjonen, bare de får litt tid på seg.

Det finnes også en mulighet for fiendeprioritering, der skjermen din gir fra seg en bestemt lysfarge hver gang en fiende kommer inn i trådkorset ditt, avhengig av hvor stor trussel de er. Eller kanskje den begynner å flagge hvilken side du er 99 % sikker på å møte neste fiende på i PVP?

Den kan være tilgjengelig fra neste måned, avhengig av kilden, uten noen offisiell pris, mens noen uavhengige analytikere hevder å vite at prisen blir 1200 dollar.

MSI har oppfunnet en jukse-skjerm
MSI har oppfunnet en jukse-skjerm


Loading next content