Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Munro kunngjør pickup-versjon av sin EV 4x4

Bilen er allerede utsolgt for de neste 24 månedene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det virker som om folk har blitt veldig imponert over hva Munro Vehicles har kokt opp for sent, ettersom elbilprodusenten nylig kunngjorde en pickup-versjon av sin 4x4, og dette kombinert med den eksisterende MK 1-bilen de har tilbudt, har ført til at bilfirmaet er utsolgt for biler de neste 24 månedene.

Som Electrek rapporter, pickup-versjonen av MK 1 har en 375 HK motor som gjør det mulig for off-roader å gå fra 0-60 km / t på 4,9 sekunder. For å legge til dette genererer bilen 700 Nm dreiemoment, og kan lades fra 15-80% på 36 minutter ved hjelp av likestrømslading.

Mens Munro har ikke oppgitt hva slags rekkevidde MK 1 vil tilby, vil bilprodusenten gi sine biler en 50 års servicegaranti, på toppen av en fem års eller 100 000 miles garanti.

MK 1 pickup-versjonen sies å klokke den på bare sjenert av £ 50,000 og vil starte leveranser senere i år, alt mens Munro ser ut til å skalere opp og forbedre hastigheten og hastigheten den kan produsere og sende sine terrengkjøretøyer.

Dette er en annonse:
Munro kunngjør pickup-versjon av sin EV 4x4
Munro Vehicles


Loading next content