Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sifu

Musikk og lyd skal ta Sifu til nye høyder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et spill får raskt velidg mange plusspoeng fra meg om det har et kampsystem som føles og flyter godt, så jeg har som kjent vært interessert i Sifu helt siden spillet ble annonsert. For at opplevelsen skal bli optimal handler det likevel ikke bare om kule animasjoner og valgmuligheter. Lyden vil ofte kunne bringe det lille ekstra, noe utviklerne i Sloclap tydeligvis er klare over.

Nå har de gitt oss en ny video som går nærmere inn på hvordan electronic-komponisten Howie Lee sin musikk sammen med lyddesignet fremhever både atmosfæren og handlingene som skjer på skjermen i Sifu, og det virker jo helt klart ganske unikt.

HQ
Sifu

Relaterte tekster

0
SifuScore

Sifu

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva om man blander Batman: Arkham Asylum og Sekiro: Shadows Die Twice sine kampsystemer og smurte inn stilfull presentasjon?Loading next content