Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved Anniversary

Musikken i Halo: Anniversary

Det ikoniske soundtracket gjenopplives

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av spillverdenenes mest velkjente musikalske stykker er Martin O'Donnels kjenningsmelodi til Xbox-klassikeren Halo: Combat Evolved.

Dette har naturligvis utvikler 343 Industries tatt høyde for i relanseringen av spillet, og i Halo: Combat Evolved Anniversary har de derfor spilt inn hele soundtracket på nytt med en full orkestral oppsetning og alt som kan tenkes av moderne innspillingsutstyr.

For å markere denne begivenheten har Microsoft sendt ut en flunkende ny trailer der nettopp arbeidet med den ikoniske står i sentrum. Skru opp lyden, len deg tilbake, og nyt:

HQ

Relaterte tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

Master Chief går tilbake til røttene i en fargesprakende nyutvikling av Combat Evolved. Tåler gjenopplivelsen av Bungies mesterverk tidens tann?

Halo vs. Halo Anniversary

Halo vs. Halo Anniversary

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvor mye penere er egentlig Halo Anniversary sammenlignet med originalen? Vi har satt opp veteranen og nykommeren side ved side...Loading next content