Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
My Hero One's Justice

My Hero Academia: One's Justice kommer til PS4 og Switch

Og alle animehjerter fryder seg!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du liker manga og anime er sannsynligheten stor for at du kjenner til My Hero Academia, den hysterisk morsomme serien om en guttunge som vil bli superhelt, skapt av Kōhei Horikoshi. Både mangaen og TV-serien har blitt enormt populær, og det er bare et spørsmål om tid før det blir laget et spill basert på serien (et Nintendo 3DS-spill kom riktignok ut i Japan i fjor).

Nå har, ifølge Gematsu, det japanske magasinet Weekly Jump bekreftet at My Hero Academia: One's Justice kommer til Playstation 4 og Nintendo Switch. Det lille vi vet om spillet er at det kommer til å inneholde actionfylte kamper i arenaer som kan ødelegges. Spillet kommer til å bli offentliggjort, med en ordentlig trailer, på Jump Festa den 16-17. desember.

Med tanke på at det er Bandai Namco som gir ut spillet, og har tidligere gitt ut andre spill som One Piece, Naruto og Dragon Ball i Europa, er det stor sannsynlighet for at dette også kommer vår vei.

Kjenner du til My Hero Academia? Gleder du deg til spillet?

My Hero One's Justice

Relaterte teksterLoading next content