Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
My Time At Portia

My Time At Portia kommer til konsoller i april

Den fargerike RPGen forlot Steam Early Access i januar og nå kommer det til PS4, Switch og Xbox One.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

My Time At Portia lanserte i Early Access i 2018 - etterfulgt av en fullstendig lansering på PC i januar 2019 - og har siden den gang fått mange spillere på Steam med nesten 10.000 brukeranmeldelser som gir spillet et veldig positivt rykte.

Utvikler Pathea Games og utgiver Team 17 Digital har nå avslørt at spillet lanseres på PS4, Switch og Xbox One 16. april. My Time At Portia får både en digital og fysisk utgave på konsoller.

Spillere som fohåndsbestiller spillet får noen in-game bonuser som del av "Housewarming Gift Set". Dette inkluderer jakke og opprevede jeans-antrekket, eksklusive møbler i form av Lion with Wings-statuen og Cuckoo Station-klokken, reinbue-gelé og tørket køtt, og 500 gold.

Kommer du til å teste dette ut på konsoll?

HQ
HQ
My Time At Portia

Relaterte tekster

0
My Time At PortiaScore

My Time At Portia

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Har du alltid hatt en Byggmester Bob eller Snekker Andersen i deg, men stinker i sløyd? Da er My Time At Portia du trenger for å vise hva som bor i deg!

0
My Time At Portia er gratis på PC

My Time At Portia er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå er det under en uke igjen av Epic Games sin julekampanje hvor de gir bort et spill hver dag på butikken sin, og i dag kan fans av rollespill og simulasjon være...Loading next content