Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty

Mye Call of Duty det kommende året

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi visste allerede at Call of Duty 2 til PC var under utvikling, men Activisions Ronald Doornink, utgiverens VD, bekreftet nylig at en oppfølger til den frittstående konsolversjonen Call of Duty: Finest Hour kommer til å slippes i løpet av mars 2006. Vi forventer oss å høre mer informasjoner om dette på E3-messen i mai. Det er utvikleren Spark Unlimited som utvikler konsollspillet. Det blir intressant å se hvilke format som er aktuelle, kanskje kommer den til Xbox 2 som uten problemer kan håndtere PC-oppfølgeren, mens samtlige tre nåværende konsoller og eventuellt kanskje PSP-en kan få oppfølgeren til Finest Hour.

Relaterte tekster

Call of DutyScore

Call of Duty

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Hobæk

Call of Duty har store likhetstrekk med Medal of Honor, i tillegg er det tydelig inspirert av krigsfilmen Enemy at the Gates og serien Band of Brothers.Loading next content