Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Myst kommer til PSP

Populært spill blir bærbart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Eventyrspillet Myst kommer til Sonys bærbare konsoll. Midway Games Ltd. bekreftet i dag at det neste spillet fra Cyan Worlds kan tas med på bussen, over et tiår siden det første spillet i serien.

I Myst er det ingen fasit eller lineær opplevelse; spilleren er tilsynelatende alene på en mystisk øy, og har som oppgave å utforske dens mysterier og storslagenhet. Det blir derimot fort klart at enhver handling man foretar seg kan hjelpe individer som er fanget i en annen dimensjon. De fantastiske omgivelsene, gåtene, labyrintene og den underliggende historien gjør Myst til et unikt eventyr.

- Vi er utrolig glade for å kunne ta et av de best kjente og mest suksessrike spillkonseptene til et håndholdt format for første gang, sier Martin Spiess i Midway Games. "Myst lover en unik eventyropplevelse og gjør PSP-porteføljen enda større."

Manny J. Granillo fra Hoplite Research, LLC, uttalte at "Å finne den rette partneren med den rette visjonen, og som samtidig er på bølgelengde med det gamere vil ha, er alltid en utfordring. Vi er kjempefornøyde med å kunne jobbe med en så sterk utgiver."Loading next content