Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Obduction

Myst sin åndelige oppfølger kommer til PS4 om tre uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Cyan Worlds offentliggjorde Obduction gjorde de det klart at det kunne betraktes som en åndelig oppfølger til Myst. Sannelig har det ikke en del likheter også. Atter en gang kontrollerer vi en ukjent person som befinner seg i en fantasiverden. Nå får Playstation 4-spillere snart mulighet til å finne ut hva som foregår.

Studioet kan nemlig fortelle at spillet kommer til PS4 den 29. august, og at det også vil komme en oppdatering med Playstation VR-støtte en gang i fremtiden.

Har du prøvd PC-utgaven? Er dette eventuelt noe folk virkelig bør spille?

HQ
Obduction

Relaterte tekster

0
Obduction utsettes til august

Obduction utsettes til august

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med under en uke til det egentlig skulle lanseres har Cyan Worlds bestemt seg for å utsette den spirituelle oppfølgeren til Myst. Det er spillets produsent, Ryan...

0
Myst-komponist tilbake på nytt spill

Myst-komponist tilbake på nytt spill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Myst og Riven er ikke bare to gode eventyrspill til PC, de har også fortreffelige lydspor som er hever opplevelsen betraktelig. Nå kan komponisten fra de to spillene,...Loading next content