Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Obduction

Myst-komponist tilbake på nytt spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Myst og Riven er ikke bare to gode eventyrspill til PC, de har også fortreffelige lydspor som er hever opplevelsen betraktelig. Nå kan komponisten fra de to spillene, Rand Miller, avsløre at han kommer tilbake for å jobbe med den åndelige oppfølgeren Obduction. Dette skrev han på Twitter forrige uke:

"It's official... I'm composing the soundtrack for @cyanworlds #obduction . I've already started and the game looks amazing!"

Obduction skal slippes til PC og Mac i løpet av andre kvartal i 2016. Spillet utvikles av Cyan Worlds, og det samlet inn imponerende 11,48 millioner norske kroner Kickstarter.

Obduction
Obduction

Relaterte tekster

0
Obduction utsettes til august

Obduction utsettes til august

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med under en uke til det egentlig skulle lanseres har Cyan Worlds bestemt seg for å utsette den spirituelle oppfølgeren til Myst. Det er spillets produsent, Ryan...

0
Myst-komponist tilbake på nytt spill

Myst-komponist tilbake på nytt spill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Myst og Riven er ikke bare to gode eventyrspill til PC, de har også fortreffelige lydspor som er hever opplevelsen betraktelig. Nå kan komponisten fra de to spillene,...Loading next content