Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 4

Nå er siste sjanse til å eksportere Rock Band 3-låter over til Rock Band 4

Kun mulig frem til 1. desember.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du fortsatt liker å invitere venner hjem for å rocke løs med plastinstrumenter som om det var 2008, så har vi en viktig beskjed. Ett av de store trekkplastrene i Rock Band-serien er muligheten til å flytte over musikk fra ett spill til neste. Men sjangeren er i dag ganske død, og den siste store lanseringen med instrument fra Harmonix var Rock Band 4 fra 2015.

Og om du spiller dette - eller planlegger å gjøre det - og vil beholde din Rock Band 3-musikk, så bør du skynde deg. Den 1. desember forsvinner nemlig muligheten til å eksportere musikken fra RB3 til RB4. Kort sagt må du gjøre det nå eller akseptere at du aldri får muligheten til å bygge et enormt Rock Band-bibliotek å rocke til med plastinstrumentene.

Å gjøre dette på Xbox er veldig enkelt. Sur bare over til Microsoft Store, betal 99 kroner og du er klar.

På PlayStation er det dog litt mer komplisert. Der må du tidligere ha spilt Rock Band 3 på PlayStation 3 med samme profil. Om du har gjort dette trenger du bare å surfe over til Rock Band 4-musikkbutikken i spillet og gå til Exports, så vil spillet sjekke om du er kvalifisert. Om så er tilfellet får du tilgang til å kjøpe Export Pack for samme prislapp som på Xbox.

Når dette er gjort kan du rocke løs i all evighet uten bekymringer.

Rock Band 4

Relaterte tekster

4
Rock Band 4Score

Rock Band 4

ANMELDELSE. Skrevet av Philip Lauritz Poulsen

Etter flere år i dvale er musikkspillene tilbake. Først ut er Rock Band 4, som er moro, men dessverre føles i overkant velkjent...

0
Rock Band 4-utvidelsen Rivals får dato

Rock Band 4-utvidelsen Rivals får dato

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne uken kunne utvikler Harmonix endelig sette en europeisk lanseringsdato ved siden av Rock Band 4-utvidelsen Rivals. Denne utvidelsen vil bli tilgjengelig på...Loading next content