Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Firewatch

Nå gir Firewatch en bedre PS4-opplevelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdateringen alle Firewatch-spillende Playstation 4-eiere har ventet på er endelig sluppet. Torsdag kveld kunne utviklerne i Campo Santo fortelle om innholdet i den drøyt 3GB store patchen (versjon 1.02), og det er positive ting så langt øyet kan se.

Tegneavstanden er forbedret slik at det blir færre tilfeller av stokker og steiner som plutselig dukker opp foran deg, hakkingen i bildeoppdateringen som forekom ved autolagring har blitt fikset, og en generell forbedring av bildeoppdateringen gir bedre flyt. Vi har lastet ned oppdateringen og testet de første sekvensene av spillet, og det er vesentlig bedre. Tegneavstanden er mest merkbar, men også bildeoppdateringen føles litt bedre. Det er fortsatt rom for forbedring angående sistnevnte, men det er i hvert fall litt bedre.

Her er listen med forbedringer:

• Draw distance and shadow render distance have been improved, which should remove significant texture popping.
• Streaming loading and unloading has been significantly adjusted with extra safeties so you should no longer see loading happen right in front of you.
• We got Unity to fix a very rare hang that could occur when loading and unloading scenes.
• Many instances of unstable framerate have been improved.
• Auto-saves are now far less frequent, as they were causing the worst framerate hitches we have been seeing.
• Several places where people were escaping the world or getting stuck in collision have been refined. Also, if you are stuck in an endlessly falling state, the game will attempt to put you back, either through loading the last save or respawning Henry aboveground.
• Various cases where you were able to interrupt or break your current quest have been safeguarded.

Campo Santo skriver videre at de jobber med flere oppdateringer til spillet, og først på listen står undertekster i flere språk. Vi tviler imidlertid at norsk blir prioritert.

Firewatch

Relaterte tekster

9
FirewatchScore

Firewatch

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Magnus har vært gjennom en emosjonell berg-og-dalbane, langt inni Wyomings dype skoger. Han ber deg innstendig om å dra på den samme reisen...

0
Firewatch kommer til Nintendo Switch

Firewatch kommer til Nintendo Switch

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tanken på å få et historiefokusert spill hvor man er får utforske Yellowstone sine flotte omgivelser under mystiske omstendigheter gjorde mange interessert i Campo Santo...

0
Firewatch får fysisk utgivelse

Firewatch får fysisk utgivelse

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Debatten om spillindustrien bør bli helt digital eller ei har pågått en god stund. En av grunnene til at folk ikke ønsker det er at det fortsatt er mange som ikke har...

4
Firewatch blir film

Firewatch blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi likte virkelig historien i Firewatch, og skulle gjerne sett mer av det universet. Nå vil vi få sjansen, men ikke i en oppfølger. The Hollywood Reporter kan nemlig...Loading next content