Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sherlock Holmes Chapter One

Nå kan du laste ned en rekke gratis skins til Sherlock Holmes Chapter One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Leser man Conan Doyles originale romaner, virker det ikke som at Sherlock Holmes bryr seg så mye om utseendet sitt. Men etter at suksessfulle og velkjente skuespillere som Robert Downey Junior og Benjamin Cumberbatch har lyktes stort i å portrettere den eksentriske detektiven, har det blitt mer fokus på karakterens stil.

Det gjelder også i det nylig utgitte Sherlock Holmes Chapter One fra studioet Frogwares. Her er Sherlock en ung og sjarmerende fyr, og nå kan du få ham til å se enda skarpere ut takket være den kostnadsfrie DLCen Detective Pack, som for øyeblikket er tilgjengelig på Steam og på vei til andre plattformer også.

Pakken var opprinnelig en bonus til spillere som forhåndsbestilte spillet, men Frogwares meddeler nå at den blir gratis for alle spillere.

Sherlock Holmes Chapter One
Sherlock Holmes Chapter OneSherlock Holmes Chapter One

Relaterte teksterLoading next content