Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pro Evolution Soccer 2017

Nå kan du spille gratisversjonen av PES 2017

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi snakket med Konami på Camp Nou i sommer, var det ennå ikke sikkert hva eller når de skulle gjøre noe med den gratis versjonen av PES 2017. Vel, nå er den lansert, og du kan laste den ned til PC, Xbox One (i morgen), PS4 og PS3 fra og med i dag. Søk bare etter Pro Evolution Soccer 2017: Trial Edition.

Her får du tilgang til den esport-fokuserte online-modusen PES League, men du vil også kunne spille treningskamper mot venner eller bruke treningsdelen. Vi har sjekket ut gratisversjonen, og lagene som er med er FC Barcelona, Atlético Madrid, Arsenal FC, SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, CA River Plate, CA Boca Juniors og landslagene til Tyskland og Frankrike. Derimot mangler både Liverpool og Borussia Dortmund, noe som overrasker ettersom de har en samarbeidsavtale med Konami, men også fordi Dortmunds Aubameyang er på coveret til gratisversjonen.

Sjekk ut traileren her:

HQ
Pro Evolution Soccer 2017
Pro Evolution Soccer 2017
Pro Evolution Soccer 2017

Relaterte tekster

3
Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

0
- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

2
Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content