Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detective Pikachu

Nå kommer Pokémon-filmen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi mistenker at Pokémon Go-hysteriet gjorde denne avgjørselsen enklere. Nå har nemlig en ny Pokémon-film fått grønt lys, og det er selveste Legendary Entertainment (Interstellar, Batman-trilogien, Jurassic World og en lang rekke andre storfilmer) som skal stå for arbeidet.

Filmen vil imidelrtid ikke være basert på Pokémon Go, men heller det nokså ukjente 3DS-spillet Detective Pikachu: Birth of a New Duo.

Birth of a New Duo er satt til en verden der Pokémons er dagligdagse vesener folk ofte har som kjæledyr, med unntak av én spesiell Pikachu som kan snakke og blir en detektiv. Utover dette vet vi ikke noe om handlingen til filmen foreløpig, men 3DS-spillet skal altså brukes som utgangspunkt.

Avtalen innebærer at produksjonen skal starte i løpet av 2017, og at Unversal Pictures vil ta seg av markedsføringen når den tiden kommer (med unntak av i Japan der jobben faller på Toho).

Om folk fortsatt spiller Pokémon Go når filmen kommer på kino, gjenstår imidlertid å se.

Kilde: Variety.

Detective Pikachu

Relaterte tekster

4
Detective PikachuScore

Detective Pikachu

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har blitt sendt ut på eventyr sammen med Pikachu, som for anlendingen har blitt detektiv. Fikk de nøstet opp i mysteriene og løst saken?

3
Nå kommer Pokémon-filmen

Nå kommer Pokémon-filmen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi mistenker at Pokémon Go-hysteriet gjorde denne avgjørselsen enklere. Nå har nemlig en ny Pokémon-film fått grønt lys, og det er selveste Legendary Entertainment...



Loading next content