Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

Når kan du spille Call of Duty: Modern Warfare II sin åpne beta?

Infinity Ward avslører at vi får prøve spillet i september og avslører Formel 1-kart.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Infinity Ward lovet å gi oss litt mer informasjon om Call of Duty: Modern Warfare II mot slutten av helgens Call of Duty League-finale, og som forventet var det beta-planene som ble offentliggjort.

Dermed vet vi nå offisielt at PlayStation-spillere får tidlig tilgang til betaen. De som forhåndsbestiller Call of Duty: Modern Warfare II kan starte å spille denne allerede den 16. og 17. september, men alle andre PlayStation-eiere kan hoppe inn i den åpne betaen fra den 18. - 20. august.

Deretter kan PC- og Xbox-spillere bli med på moroa en uke senere. Om du forhåndsbestiller en av de utgavene får du tidlig tilgang til betaen den 22. og 23. september. Alle PlayStation-eiere får også delta på disse dagene før alle på PC og Xbox blir med resten av gjengen fra den 24. - 26. september.

Akkurat hva disse betaene vil inneholde får vi vite lite om, men det er i alle fall klart at et nytt kart kalt Marina Bay Grand Prix er ett av kartene vi får teste. Du kan se hvordan det er i traileren under.

HQ
Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content