Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Når kommer Horizon Forbidden West-anmeldelsen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er bare tre uker unna lanseringen av Horizon Forbidden West, og jeg er ikke den eneste som har gledet meg voldsomt til den 18. februar. Derfor er det en glede å si at jeg allerede har fått spillet siden Sony har vært ekstremt snille og sendt meg en anmelder-kode på PlayStation 5. Samtidig har jeg fått lov til å avsløre at anmeldelsen vil være klar klokken 09.01 den 14. februar, så titt gjerne innom da.

Har du noen spørsmål om spillet er det bare å stille dem her, så skal jeg forsøke å besvare dem i anmeldelsen eller kommentarfeltet til den.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content