Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Natal vil ha stua di

Fire meter klarering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nettsiden Techflash har vært på en Microsoft-presentasjon av Natal, og videreformidlet i natt litt info fra Microsoft om det nye bevegelsessystemet. Kanskje mest interessant er deres påstander om at systemet krever ganske mye plass for å utnyttes fullt ut. Nærmere bestemt bør man rydde et område på fire meter fra kameraet og ut i rommet. Noe som kan være problematisk for spillere som har konsollen sin på gutterom eller hybel.

- For å være nøyaktig må du klarere et område som strekker seg minst fire meter vekk fra TV-apparatet. Det er så langt sensorene til Natal måler. Når det gjelder bredde og høyde vil synsfeltet til kameraet naturlig utvide seg fra Natal-enheten til den bakerste kanten, og vil til slutt være fire meter bredt og 2,7 meter høyt, skriver Techflash.

Har du det trangt i stua di, eller har du montert opp Xboxen din i en ballsal? Vi har i hvert fall ryddet plass på kontoret i påvente av Natal.

Natal vil ha stua di


Loading next content