Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 2: Among Thieves

Nathan Drake til Fredrikstad

Blir neste Uncharted-spill fra Norge?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nettstedet MeinVZ kan best beskrives som en tysk versjon av Facebook, og også her har flere spillprodusenter opprettet egne profilsider for de mer markante spillpersonlighetene, deriblant Uncharted-helt Nathan Drake. Det var nettstedet Kotaku som kom over denne profilen som tydeligvis er opprettet av Sony Computer Entertainment Europe.

Men mest interessant er statusoppdateringene som har dukket opp den siste tiden, og da spesielt den siste, hvor følgende beskjed kunne leses (oversatt fra tysk):

- Det er mulig det er galskap, men jeg skal se på saken. Jeg flyr til Fredrikstad, Amundsens hjemby. Jeg må vite sannheten!

Flere tidligere statusoppdateringer har fortalt om at Amundsen skal ha skrevet om å ha funnet 25 millioner år gamle byer begravet under isen på sine ferder til Nord- og Sydpolen. Det hersker lite tvil om at dette er markedsføring av kommende Uncharted-innhold, enten i form av nedlastbart innhold til Uncharted 2: Among Thieves eller et foreløpig uannonsert Uncharted 3. Med E3 rett rundt hjørnet er det lett å tro at denne markedsføringskampanjen bygger opp til en annonsering på messen neste måned.

Nasjonalhelten Roald Amundsen (1872-(sannsynligvis)1928) var som kjent den første i verden til å nå Sydpolen, den første til å besøke begge polene og for å ha oppdaget Nordvestpassasjen. Amundsen forsvant sporløst etter at flyet hans under en redningsaksjon havarerte nær Bjørnøya, et mysterium Naughty Dog selvfølgelig kan spekulere tungt i for å gi oss en akkurat passe høytsvevende historie som bakteppe for den sjarmerende oppdagelsesreisende Nathan Drakes neste eventyr.

Uncharted 2: Among Thieves

Relaterte tekster

Uncharted 2: Among ThievesScore

Uncharted 2: Among Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Nathan Drake er tilbake i et av årets mest etterlengtede spill. Magnus Tellefsen har jaktet på Marco Polos skatt, og anmeldelsen kan du lese her!

1
Uncharted-filmen står nå uten premieredato

Uncharted-filmen står nå uten premieredato

NYHET. Skrevet av Oliver Thulin

Uncharted-filmen virker tilsynelatende langt unna å bli noen realitet med det første. Det siste vi hørte om prosjektet var at manusforfatter Joe Carnahan (Narc, The Grey)...Loading next content