Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 2: Among Thieves

Naughty Dog om Move og 3D

Og spillefilmen forsinkes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillsiden VG247 skriver at Naughty Dog har uttalt seg om begge teknologiene, og synes det virker lovende. Likevel har de ettersigelig ingen hastverk med å hive seg på avantgarden, og mener at innretningene bare skal brukes i spill der det tilfører opplevelsen noe viktig.

Å bruke Move til nærkamp i Uncharted-spillene kunne jo vært riktig så gøy, foruten å sikte på skjermen for å skyte. En idé er å bruke kameraets innebygde mikrofon til snikeseksjonene - hvis man lager for mye lyd i rommet, blir man oppdaget. Eller hva med bare å plystre ut i luften for å tiltrekke deg oppmerksomhet?

De frekke hundene i Naughty Dog fikk også slengt på en bisetning om Uncharted 3 og den diskuterte PSP-versjonen, men det vanker visst enda ingen beslutning vedrørende noen av dem.

Når det gjelder Uncharted-filmen som opprinnelig var planlagt til visning på kino neste år, har det med den oppstått tumulter. Den nåværende regissøren David O. Russell er nemlig ut av dansen, noe som kun betyr merkbare forsinkelser. Det forsikres om og formanes at filmen ikke er kansellert.

Uncharted 2: Among Thieves
Reaksjon: Nathan er ikke videre positiv til Gabriels nye leopardantrekk.

Relaterte tekster

Uncharted 2: Among ThievesScore

Uncharted 2: Among Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Nathan Drake er tilbake i et av årets mest etterlengtede spill. Magnus Tellefsen har jaktet på Marco Polos skatt, og anmeldelsen kan du lese her!

1
Uncharted-filmen står nå uten premieredato

Uncharted-filmen står nå uten premieredato

NYHET. Skrevet av Oliver Thulin

Uncharted-filmen virker tilsynelatende langt unna å bli noen realitet med det første. Det siste vi hørte om prosjektet var at manusforfatter Joe Carnahan (Narc, The Grey)...Loading next content