Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

Naughty Dog vil fortsette å lage spill på PC

«Det å dele historiene og erfaringene våre på PS5 og PC er noe Naughty Dog har omfavnet og vil fortsette å støtte fremover.»

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Naughty Dog har nettopp sett utgivelsen av The Last of Us: Part I på PC. Selv om spillet har blitt møtt med mye tilbakeslag, ser det ut til at utvikleren fortsatt har store planer om å nå ut til PC-markedet.

I et nylig blogginnlegg sa utvikleren: "Vær trygg, PlayStation- og PC-spillere, vi ser allerede frem til å dele mer, enten du foretrekker en DualSense-kontroller eller et tastatur og en mus. Utvikling for begge plattformene gir oss mulighet til å innlemme erfaringer fra begge i den generelle utformingen av spillene våre. Å dele historiene og erfaringene våre på PS5 og PC er noe Naughty Dog har omfavnet og vil fortsette å støtte fremover.»

Noen mener dette betyr at The Last of Us multiplayer kan komme til PC, men det kan også bety at et sted nedover linjen The Last of Us: Part II vil lanseres på PC. Uansett ser det ut til at Naughty Dog ikke bare fokuserer på PS5 med sine fremtidige prosjekter, noe som bør være bra for PC-spillere.

The Last of Us: Part I

Relaterte tekster

2
The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PlayStation og Naughty Dog sitt mesterverk har blitt enda penere og bedre, så dette er noe alle må spille før eller siden.Loading next content