Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

nDreams er kjøpt opp av Aonic

For 110 millioner dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Virtual reality-utvikleren nDreams er offisielt kjøpt opp av Aonic til en verdi av rundt 110 millioner dollar. Avtalen <a href="https://ndreams.com/news/aonic-acquires-ndreams" target="_blank"></a> innebærer at nDreams' medstiftere, Patrick og Tamsin O'Luanaigh, beholder rollene som henholdsvis administrerende direktør og CPO, mens resten av ledergruppen blir værende hos spillutvikleren.

Det sies at nDreams vil bruke den ekstra finansieringen til å forbedre tredjepartsutgivelsene sine og til å utforske muligheten for å kjøpe opp egne studioer. På samme måte har investeringen fra Aonic ført til at den tidligere mindre investoren Mercia Technologies har solgt sin eierandel i nDreams.

Patrick O'Luanaigh har uttalt følgende om oppkjøpet: "Etter 18 måneders samarbeid med Aonic og etter å ha dratt nytte av deres investering er vi sikre på at vi har funnet den rette partneren. Ellers ville ikke denne avtalen ha kommet i stand. nDreams og Aonic har en felles visjon, og vi gleder oss til å fortsette å flytte grensene for VR, og vi kommer snart med flere kunngjøringer!"

nDreams har nå rundt 250 ansatte og regnes som verdens største VR-spillutvikler og -utgiver.

nDreams er kjøpt opp av Aonic


Loading next content