Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beautiful Katamari

Nedlagte Playstation 3-spill

Namco Bandai og Koei svikter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I stillhet har Namco Bandai bekreftet at utviklingen av kommende Beautiful Katamari til Playstation 3 har blitt lagt ned. Nøyaktig hva det kommer av vil man ikke si, annet enn at det avhenger av vanskeligheter med konverteringen fra Xbox 360-versjonen (som ikke påvirkes av nedleggelsen). En liten trøst er det at Namco Bandai muligens lager en versjon av spillet til Wii etter alle de salgsfremganger konsollen har hatt.

Utover Beautiful Katamari har japanske Koei litt merkelig fjernet det tidligere Playstation 3-eksklusive racingspillet Fatal Inertia fra alle releaselister. I stedet ser det ut som om man vil fokusere helt og holdent på Xbox 360-versjonen, som for bare et år siden overhodet ikke eksisterte. At spill går fra å være eksklusivt til et format til og som videre forandres å gjelde et annet format etter lang utviklingstid er veldig uvanlig.

Beautiful Katamari
Beautiful Katamari
Beautiful Katamari
Beautiful Katamari

Relaterte tekster

Beautiful KatamariScore

Beautiful Katamari

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato lager rullekake, og ruller Katamarien sin helt til rulleteksten ruller. Og ruler med sin anmeldelse av rullespillet.Loading next content