Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization V

Nedlastbar Civilization V-lykke

To nye sivilisasjoner i løpet av uka

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du leter etter nye sivilisasjoner å herje med i Civilization V er det bare å sette igang trampeklappen, da Firaxis gjør både den mongolesiske og den babylonske sivilisasjonen klar for nedlasting i løpet av neste uke.

Førstnevnte sivilisasjon er gratis, og inneholder et Scenario Pack der man leder Genghis Khan i krig. Den babylonske sivilisasjonen, som tidligere kun har vært tilgjengelig for de som rasket med seg Deluxe-versjonen, vil koste rundt 40 kroner. Her får du prøve deg som Kong Nebuchadnezzar II.

Civilization V

Relaterte tekster

5
Civilization V: Brave New WorldScore

Civilization V: Brave New World

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Den Industrielle Revolusjonen har kommet til Civilization V, og med seg har den en total renovasjon av det kulturelle og politiske systemet. Vi har spilt Brave New World.

1
Spill Civilization V gratis på Steam

Spill Civilization V gratis på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I påvente av Civilization: Beyond Earth har utvikler Firaxis funnet noe du kan gjøre slik at du ikke blir gal av å vente, nemlig Civilization V. Hvis du ikke eier det...Loading next content