Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Nedlastingsstørrelsen for Hogwarts Legacy er 76–80 gigabyte for konsoller

Det virker som om den massive RPGs filstørrelse ikke er så stor som forventet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Vi har fått mange rapporter om det enorme omfanget av den kommende Hogwarts Legacy, som tross alt inkluderer både Galtvort med omgivelser og mye annet, i tillegg til å være grafisk tung og inneholde mye dialog. Med andre ord, de som fryktet et lagringstungt spill - hadde god grunn til å tro det.

Heldigvis er det ikke fullt så ille som fryktet. Den alltid pålitelige PlayStation Game Size og Idle Sloth på Twitter har klart å riste ut filstørrelsene for spillet. Det viser seg at PlayStation 5-versjonens nedlastingsstørrelse er 79,54 gigabyte, mens for Xbox Series S/X er den 76,67 gigabyte.

Forhåndsinnlasting av spillet starter 5. februar for alle som har kjøpt Deluxe Edition til PlayStation 5, mens det har vært tilgjengelig for Xbox Series S/X siden forrige uke.


Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content