Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable: The Journey

Nedskjæringer hos Lionhead

Cirka 10% av staben må gå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillet er enda ungt, men det er likevel mye som tyder på at Fable: The Journey ikke blir Kinect-suksessen Microsoft og Lionhead Studios håpet på.

Spillets mottagelse har vært midt på treet, og nå melder studioet dessuten at de kommer til å gjennomføre nedskjæringer i staben. Det er ikke snakk om dramatiske kutt, men de anslår at ca. 10% av de nåværende stillingene vil fjernet.

Det kommer frem av en pressemelding, der man også er nøye med å påpeke at Lionhead allerede er igang med sitt neste spillprosjekt. Det er med andre ord snakk om en mindre justering, og studioet står på ingen måte i fare for å bli stengt, selv om Peter Molyneux har forlatt skuta.

Fable: The Journey
Fable: The Journey ble sluppet rett før helgen.

Relaterte tekster

1
Fable: The Journey

Fable: The Journey

FORSPILL. Skrevet av Christian Gaca - GR DE

Lionhead Studios går nye veier med Fable: The Journey, og bytter ut håndkontrolleren med Kinect. Vi har sjekket om kontrollskiftet er vellykket...Loading next content