Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed får Wii U-dato

Skrenser inn i butikkhyllene i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts kritikerroste racingspill Need for Speed: Most Wanted er som kjent på vei til Nintendos nye Wii U-konsoll. Nå har utviklerne kunngjort en dato for denne versjonen, og hvis alt går etter planen blir spillet å finne i butikkene den 21. mars.

Wii U-versjonen av Need for Speed: Most Wanted er dessuten ingen enkel portering av PC/PS3/360-versjonen, men heller en fullverdig utgave som tar ibruk Wii U-konsollens unike Gamepad-kontroller:

- Du kan sende en inn en partner for å distrahere politiet, kun ved hjelp av fingertuppene. Du kan bytte mellom dag og natt, endre oppsettet til bilen og til og med kontrollere trafikken på veiene, forklarer EA.

Vi gleder oss til å prøve det med egne hender.

Need for Speed: Most Wanted

Relaterte tekster

Need for Speed: Most WantedScore

Need for Speed: Most Wanted

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Criterion har kombinert Burnout Paradise med det originale Most Wanted. Resultatet er en enestående sosial racingopplevelse...

Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

I ukens fredagskonkurranse handler alt om fart. Ikke bare kan du vinne heftige Need for Speed-utvidelser, du kan også sikre deg et topp moderne racing-ratt.

7
Masse nytt til NfS: Most Wanted

Masse nytt til NfS: Most Wanted

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

EA og Criterion har lansert tre nye DLC-pakker til Need for Speed: Most Wanted, og byr på nye biler, nye spillmoduser og et helt nytt område.Loading next content