Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Shift

Need for Speed: Shift

I butikk i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Need for Speed-serien trenger umiddelbar førstehjelp, og Need for Speed: Shift kan vise seg å bli en ny vår for alle bilglade gamere der ute. I en pressemelding fra EA kan vi lese at spillet blir å finne i europeiske butikkhyller til høsten, nærmere bestemt 17. september.

- Med Need for Speed SHIFT, har vi utviklet et racingspill som tar sjangeren til et nytt nivå og leverer noe som aldri har blitt gjort i en Need for Speed-tittel. sier Patrick Soderlund, senior visepresident i EA Games Europe.
- Ved å fokusere på kjøreopplevelsen fra førersetet gjennom en førstepersonsvinkel, har vi klart å fange fartsfølelsen og kontakten med underlaget på en mer realistisk måte enn tidligere.

Need for Speed: Shift lanseres til Playstation 3, Xbox 360, PC og PSP.

Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift

Relaterte tekster

Need for Speed: ShiftScore

Need for Speed: Shift

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Nye spill i Need for Speed-serien er en nesten årlig begivenhet, og Electronic Arts kommer i år med flere i serien.Loading next content