Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Heat

Need for Speed-serien går tilbake til Criterion mens Ghost sliter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Britiske Criterion er nok mest kjent som skaperne av Burnout-serien og det kule skytespillet Black, men de siste sju årene har utviklerne måtte nøye seg med å hjelpe til med utviklingen av Star Wars Battlefront- og Battlefield-spillene. Dette er det nå slutt på.

Electronic Arts har nemlig bestemt seg for å gjøre massive omstruktureringer i Ghost Games, det svenske studioet som har hatt hovedansvaret for Need for Speed-serien de siste sju årene. Studioet vil nå gå tilbake til å hete EA Gothenburg og bare være et støttestudio for andre utviklere under EA-paraplyen. Slikt betyr selvsagt at enkelte roller ikke er nødvendige der lenger, så selv om mange av de ansatte har fått tilbud om jobb i andre EA-studioer skal minst tretti jobber være i fare.

Heldigvis er det ikke bare triste nyheter, for Need for Speed-serien skal selvsagt ikke legges på is av den grunn. Som overskriften allerede har avslørt er det nemlig Criterion som nå har fått ansvaret for å lage Need for Speed-spill igjen. Det skal visstnok være to hovedgrunner til dette. For det første er det fortsatt mange i studioet som er eksperte innen bilspill, og for det andre er det lettere å tiltrekke seg nye utviklere i England enn Sverige. Forhåpentligvis bringer dette et friskt pust til serien mange mener har slitt i mange år allerede.

Need for Speed Heat

Relaterte teksterLoading next content