Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

Nekter å fikse Dead Space 3-feil

- Systemet er slik vi ønsker det

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det nylig lanserte actionspillet Dead Space 3 kan man som kjent kjøpe og endre våpnene sine ved hjelp av en spesiell type materialer, som man enten kan lete etter innad i spillet, eller kjøpe for ekte penger.

Kort tid etter lanseringen oppdaget imidlertid flere spillere at man kan lure systemet på enkelte plasser, ved å gå ut og inn av rom der man har funnet de dyrebare materialene. Disse vil dukker opp på nytt hver gang man går inn i rommet, og på den måten kan man i praksis sikre seg så mye man ønsker.

Nå har Electronic Arts latt høre fra seg om saken, og de akter på ingen måte å fikse opp det de fleste omtaler som en "glitch". Snarere tvert imot hevder de at feilen ikke er en feil i det hele tatt:

- Det er ingen glitch i ressursinnsamlingen i Dead Space 3, og vi har ingen planer om å endre denne delen av spillet med en oppdatering. Vi oppfordrer spillerne til å utforske spillet, og oppdage stedene der resursene spawnes på nytt gratis, forklarer EA.

Det er med andre ord ingen grunn til å få dårlig samvittighet hvis du har sopet inn massevis av materialer på denne måten.

Kilde: Gamefront.

Dead Space 3

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

4
Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...Loading next content