Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Neon White

Neon White nærmer seg Xbox

Amerikanske ESRB har igjen kommet utviklerne i forkjøpet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kort tid etter at det amerikanske sensurorganet ESRB avslørte at Neon White var på vei til PlayStation begynte det å gå rykter som hevdet at det knallgode spillet også ville komme til både Xbox og Game Pass omtrent samtidig. Utgiveren Annapurna Interactive benektet dette på Twitter, men måten de uttrykte seg på ved å si at "vi har ikke lagt noen ekstra planer for desember 2022" fikk det til å høres ut som en Xbox-versjon var på trappene - bare ikke i desember. Og sikkert nok...

Nå har Neon White blitt aldersklassifisert for Xbox av ESRB, noe som gjør det til et spørsmål om når det vil bli utgitt i stedet for om.

Vi antar at det vil bli lagt til Game Pass også, da det opprinnelige ryktet så ut til å være sant, selv om det bommet på utgivelsen med noen måneder.

HQ
Neon White

Relaterte tekster

0
Neon WhiteScore

Neon White

ANMELDELSE. Skrevet av Marcus Persson

Speedrunner, førstepersons skytespill, puzzle-spill og strategisk kortspill. Neon White byr på en unik og vanedannende spillopplevelse som bobler av personlighet.Loading next content