Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Old Republic

Neste The Old Republic-utvidelse heter Knights of the Eternal Throne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Biowares ambisiøse nettrollespill Star Wars: The Old Republic har fremdeles såpass mange spillere at EA ønsker å satse videre på det. Derfor har de nå annonsert en ny utvidelse kalt "Knights of the Eternal Throne", til glede for den trofaste fansen.

Den nye utvidelsen skal slippes allerede i løpet av høsten, og omtales som den største utvidelsen i spillets historie av Bioware selv. De lover dessuten "mer av Biowares filmatiske historieformidling, såvel som spennende nye funksjoner".

Så mye mer vet vi ikke foreløpig, men siden lanseringen er såpass nærme er det rimelig å anta at mer info skal presenteres nokså snart. Hvis du vil få nyhetene få fort som mulig kan du melde deg på The Old Republic-nyhetsbrevet på spillets hjemmesider, og i alle tilfelle skal vi selvsagt dekke alt sammen her på Gamereactor.

Star Wars: The Old Republic

Relaterte tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström - GR SE

Gamereactors egen ekspert på nettrollespill har tilbragt hver våkne time den siste uken i Biowares storsatsing. Kan Star Wars: The Old Republic ta tronen fra World of Warcraft?Loading next content