Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Netflix avslører anti-passorddelingsmetode

Slutten på passorddeling er for hånden, og fremtiden ser dyster ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Netflix har avduket sin metode for å stoppe folk fra å dele passord, som inkluderer å få brukere til å logge på med WiFi på deres primære plassering hver 31. dag for å kunne bruke tjenesten.

Dette betyr at de som ikke kan logge inn, AKA de som bor i en annen eiendom, rett og slett ikke vil ha tilgang til Netflix-kontoen. Selv om du er på reise, kan du bare be om en kode for å få tilgang til Netflix i sju dager, og hvis du logger på mens du er utenfor hjemmet ditt, kan enheten din bli blokkert.

Dette virker som veldig sterke skritt for å stoppe passorddeling, men Netflix er villig til å ta denne metoden videre ved til og med å belaste de som fortsetter å bruke en konto på tvers av flere hjem, slik den har gjort i noen få latinamerikanske land.

Hva synes du om denne metoden?

Takk, TheStreamable

Netflix avslører anti-passorddelingsmetode


Loading next content