Norsk
Gamereactor
nyheter

Netflix vil sette en stopper for passorddeling i mars

Streameren forventer "noen avbryte reaksjon i hvert marked".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått noen måneder nå siden vi hørte om Netflix sine planer om å prøve å få slutt på passorddeling blant brukerne. Noe som ifølge selskapet koster dem millioner av dollar i tapte inntekter hvert år, og som de av åpenbare grunner ønsker å sette en stopper for. Ulike tester har blitt utført, hovedsakelig i Latin-Amerika, og nå ser det ut til at Netflix føler seg klar til å rulle ut systemet bredt, fra mars.

Hvor nøyaktig det skal fungere, er det ingen informasjon ennå, men det vi vet er at strømmetjenesten ser ut til å tilby funksjonaliteten mot et gebyr på rundt $ 30-50, avhengig av hvilken del av verden du er i. Noe som dermed har blitt godt mottatt i testområdene, selv om det også resulterer i at noen abonnenter velger å melde seg av.

Som det fremgår av siste regnskapsrapport:

– Vi forventer en viss kanselleringsreaksjon i hvert marked når vi ruller ut betalt deling, noe som påvirker medlemsveksten på kort sikt. "Men etter hvert som låntakerhusholdninger begynner å aktivere sine egne frittstående kontoer og ekstra medlemskontoer legges til, forventer vi å se forbedrede samlede inntekter, som er vårt mål med alle plan- og prisendringer"

Vil du fortsette å abonnere på Netflix etter at systemet er aktivert?

Netflix vil sette en stopper for passorddeling i mars


Loading next content