Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Netflix vil sette en stopper for passorddeling i mars

Streameren forventer "noen avbryte reaksjon i hvert marked".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått noen måneder nå siden vi hørte om Netflix sine planer om å prøve å få slutt på passorddeling blant brukerne. Noe som ifølge selskapet koster dem millioner av dollar i tapte inntekter hvert år, og som de av åpenbare grunner ønsker å sette en stopper for. Ulike tester har blitt utført, hovedsakelig i Latin-Amerika, og nå ser det ut til at Netflix føler seg klar til å rulle ut systemet bredt, fra mars.

Hvor nøyaktig det skal fungere, er det ingen informasjon ennå, men det vi vet er at strømmetjenesten ser ut til å tilby funksjonaliteten mot et gebyr på rundt $ 30-50, avhengig av hvilken del av verden du er i. Noe som dermed har blitt godt mottatt i testområdene, selv om det også resulterer i at noen abonnenter velger å melde seg av.

Som det fremgår av siste regnskapsrapport:

– Vi forventer en viss kanselleringsreaksjon i hvert marked når vi ruller ut betalt deling, noe som påvirker medlemsveksten på kort sikt. "Men etter hvert som låntakerhusholdninger begynner å aktivere sine egne frittstående kontoer og ekstra medlemskontoer legges til, forventer vi å se forbedrede samlede inntekter, som er vårt mål med alle plan- og prisendringer"

Vil du fortsette å abonnere på Netflix etter at systemet er aktivert?

Netflix vil sette en stopper for passorddeling i mars


Loading next content