Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fahrenheit

Nettside hinter om mer Fahrenheit

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Mot slutten av 2014 kunne Gamereactor fortelle at Quantic Dream hadde noe stort å fortelle i denne måneden, og vi trodde det kunne være snakk om et Beyond: Two Souls til de nye konsollene.

HQ

Vi tok mest sannsynlig feil, for på achillingfeeling.com ser vi nå en nedtelling til noe som skal skje om syv dager, og hintene handler slettes ikke om deres siste lansering.

Ordene Conspiracy, Guilt is a remorse, prophecy hide, losing, chilling, my mind, murder, feeling, run står i skrivende stund som det eneste på siden.

Dette er ord som forbindes med Indigo Prohecy, eller Fahrenheit som vi kaller spillet her i landet. Det kritikerroste spillet fra 2005 ser altså ut til å skulle dukke opp på nytt, men vi vet ikke om det er snakk om en remake eller en oppfølger.

Er du spent?

Fahrenheit

Takk til Pjulledk.

Relaterte tekster

3
FahrenheitScore

Fahrenheit

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Gradene stiger etter flere kaldblodige mord i vinterkalde New York, og Carl Thomas har funnet frem lupe for å komme til bunns i saken.

1
Fahrenheit Remastered ute til iPad

Fahrenheit Remastered ute til iPad

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I forrige uke kunne vi fortelle at Fahrenheit Remastered var bekreftet til PC, og nå ser det ut til at mobileierne skal få slå seg løs i David Cages moderne klassiker....

1
Fahrenheit Remastered avslørt av Amazon

Fahrenheit Remastered avslørt av Amazon

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Som du kanskje husker dukker det opp rykter om en remake av Quantic Dreams Fahrenheit i forrige uke. Nå viser det seg at de stemte. Det er ikke en offisiell uttalelse som...

4
Nettside hinter om mer Fahrenheit

Nettside hinter om mer Fahrenheit

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Mot slutten av 2014 kunne Gamereactor fortelle at Quantic Dream hadde noe stort å fortelle i denne måneden, og vi trodde det kunne være snakk om et Beyond: Two Souls til...Loading next content