Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Mortal Kombat 1
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Fahrenheit

   Nettside hinter om mer Fahrenheit

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt

   Mot slutten av 2014 kunne Gamereactor fortelle at Quantic Dream hadde noe stort å fortelle i denne måneden, og vi trodde det kunne være snakk om et Beyond: Two Souls til de nye konsollene.

   HQ

   Vi tok mest sannsynlig feil, for på achillingfeeling.com ser vi nå en nedtelling til noe som skal skje om syv dager, og hintene handler slettes ikke om deres siste lansering.

   Ordene Conspiracy, Guilt is a remorse, prophecy hide, losing, chilling, my mind, murder, feeling, run står i skrivende stund som det eneste på siden.

   Dette er ord som forbindes med Indigo Prohecy, eller Fahrenheit som vi kaller spillet her i landet. Det kritikerroste spillet fra 2005 ser altså ut til å skulle dukke opp på nytt, men vi vet ikke om det er snakk om en remake eller en oppfølger.

   Er du spent?

   Fahrenheit

   Takk til Pjulledk.

   Relaterte tekster

   3
   FahrenheitScore

   Fahrenheit

   ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

   Gradene stiger etter flere kaldblodige mord i vinterkalde New York, og Carl Thomas har funnet frem lupe for å komme til bunns i saken.

   1
   Fahrenheit Remastered ute til iPad

   Fahrenheit Remastered ute til iPad

   NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

   I forrige uke kunne vi fortelle at Fahrenheit Remastered var bekreftet til PC, og nå ser det ut til at mobileierne skal få slå seg løs i David Cages moderne klassiker....

   1
   Fahrenheit Remastered avslørt av Amazon

   Fahrenheit Remastered avslørt av Amazon

   NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

   Som du kanskje husker dukker det opp rykter om en remake av Quantic Dreams Fahrenheit i forrige uke. Nå viser det seg at de stemte. Det er ikke en offisiell uttalelse som...

   4
   Nettside hinter om mer Fahrenheit

   Nettside hinter om mer Fahrenheit

   NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

   Mot slutten av 2014 kunne Gamereactor fortelle at Quantic Dream hadde noe stort å fortelle i denne måneden, og vi trodde det kunne være snakk om et Beyond: Two Souls til...   Loading next content