Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New Pokémon Snap

New Pokémon Snap får nye områder og flere Pokémon gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har aldri vært like ivrige på å lage utvidelser til spillene som Microsoft og Sony, men når de først gjør det er det ekstra hyggelig.

For Bandai Namco og Nintendo avslører at New Pokémon Snap vil få en gratis utvidelse som gir oss tilgang til tre ekstra områder og tjue Pokémon den 3. august. Områdene heter Barren Badlands, Mightywide River og Secret Side Path. Sistnevnte er virkelig greit å merke seg, for der krympes vi ned slik at lommemonstrene og omgivelsene generelt blir langt større enn vanlig.

Selskapene er litt mer hemmelighetsfulle om lommemonstrene. Traileren vi har fått viser at i alle fall at blant annet Feraligatr, Rockruff, Swalot og Tropius blir med på moroa, men det er nok noen som forblir hemmelige frem til vi får spille også.

HQ
New Pokémon Snap

Relaterte tekster

1
New Pokémon SnapScore

New Pokémon Snap

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

New Pokémon Snap byr på en herlig, koselig og avslappende fotosafari der kosen veier opp for de tekniske svakhetene.Loading next content