Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New Pokémon Snap

New Pokémon Snap slår Returnal på de britiske salgslistene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke ble to store plattformeksklusiver lansert: Returnal på PS5 og New Pokémon Snap på Switch. De har begge kjempet hardt om topplassen på de britiske salgslistene (fysiske spill), men det kunne bare bli én vinner og det var New Pokémon Snap.

Ifølge Gamesindustry.biz er spillet den tredje største Nintendo-lanseringen i 2021 så langt (bak Super Mario 3D World + Bowser's Fury og Monster Hunter Rise) og det har i tillegg solgt fire ganger mer enn originalen Pokémon Snap til Nintendo 64 ved lansering. Det har også, ifølge rapportene, solgt 2,5 ganger mer enn den forrige Pokémon-spinoffen som var Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX i mars 2020.

Her er ukas topp ti:


  1. New Pokémon Snap

  2. Returnal

  3. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  4. Mario Kart 8: Deluxe

  5. Animal Crossing: New Horizons

  6. FIFA 21

  7. Minecraft (Switch)

  8. Grand Theft Auto 5

  9. Ring Fit Adventure

  10. Call of Duty: Black Ops Cold War

New Pokémon Snap

Relaterte tekster

1
New Pokémon SnapScore

New Pokémon Snap

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

New Pokémon Snap byr på en herlig, koselig og avslappende fotosafari der kosen veier opp for de tekniske svakhetene.Loading next content