Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New Super Mario Bros. 2

New Super Mario Bros. 2 får DLC

Tre pakker underveis til 3DS-spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo kom med nok en Nintendo Direct-stream før helgen, der de snakket om sine japanske utvidelsesplaner for New Super Mario Bros. 2. Ifølge nettsiden Joystiq er det snakk om hele tre pakker med nedlastbart innhold, alle satt til Coin Rush-modusen.

Den første bærer tittelen Gold Mario Go! Go! Pack, som byr på tre Coin Rush-brett med 30 000 mynter å samle opp. Deretter har vi Challenge the Record A Pack, der du skal jakte på highscoren under tidspress. Til slutt er Survival Panic Pack, som inkluderer tre ekstra vanskelige brett.

Ekstrapakkene slippes i Japan den 2. oktober, for 20 kroner per stykk. Det er ennå ikke satt noen Europa-dato, men vi krysser fingrene for at det ikke blir lenge til.

New Super Mario Bros. 2

Relaterte tekster

New Super Mario Bros. 2Score

New Super Mario Bros. 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Gull, gull og enda mer gull står på menyen når Nintendo igjen slipper løs alles favorittrørlegger på 3DS. Vi har satt karakter på New Super Mario Bros. 2...

5
- Gode spillskapere har spilt Mario

- Gode spillskapere har spilt Mario

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Spillverdens udiskutabelt største ikon er selvsagt Mario, og selv om spillene om den italienske rørleggeren har lite til felles med for eksempel Dark Souls, burde alle...Loading next content