Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NHL 21

NHL 21 gir deg spesielt NHL 94 om du forhåndsbestiller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision gjorde det med Call of Duty: Modern Warfare Remastered, mens Ubisoft gjorde det med både South Park: The Stick of Truth og Far Cry 3: Classic Edition. Stadig flere selskaper vil friste oss til å forhåndsbestille spill ved å by på klassiske spill, og denne gangen er det EA Sports' tur.

Studioet kan nemlig fortelle at alle som forhåndsbestiller NHL 21 vil få tilgang til det som kalles NHL 94 Rewind fra og med den 30. oktober. Sistnevte er ikke en simpel port av klassikeren, men faktisk dagens lag med både presentasjonen og kontrollene fra NHL 94. Enkelt sagt har de altså tatt NHL 14 sin "Anniversary Mode" et par steg videre, så likte du den faller nok denne i smak også.

NHL 21

Relaterte tekster

0
NHL 21Score

NHL 21

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har igjen knytt på seg skøytene, og tatt turen ut på den virtuelle isen.

0
NHL 21 kommer ikke før i oktober

NHL 21 kommer ikke før i oktober

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

August og september er vanligvis de store månedene for EA Sports, og da slippes først Madden NFL, deretter FIFA så NHL. Men i år blir det annerledes og EA förklarer nå på...Loading next content