Norsk
Gamereactor
nyheter
HBO's The Last of Us

Nick Offerman har ikke spilt The Last of Us

En av stjernene i episode 3 har ikke spilt et videospill på 25 år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nick Offerman, stjernen i episode 3 av The Last of Us, har avslørt at han ikke har spilt et videospill på 25 år, og hans siste erfaring med mediet var Banjo-Kazooie.

Da han snakket med Jimmy Kimmel spurte sistnevnte om han hadde spilt The Last of Us, noe Offerman svarte følgende til:

"Jeg er veldig overbærende, og jeg mistet et par uker til et videospill som heter Banjo-Kazooie. To uker gikk, og jeg var som, herregud - det langsomme dopamindryppet er så deilig."

<social>https://youtu.be/Unh3kan_tFc</social>

"Da er det over, og du er som"ja, jeg vil ", og umiddelbart er jeg som," hva har jeg gjort med livet mitt?" Og så bestemte jeg meg for at jeg aldri kommer til å gjøre det igjen - og heldigvis, fordi spill har blitt så gode som The Last of Us at jeg tror jeg bare ville blitt i kjelleren og ikke engang gått på audition for show som dette.

Offermans skildring av Bill i The Last of Us har fått mye ros, og det er derfor ikke så ille at han hoppet over å spille spillet. Både Pedro Pascal og Bella Ramsey spilte ikke The Last of Us for å forberede seg på rollene som Joel og Ellie heller.

HBO's The Last of Us

Relaterte teksterLoading next content