Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone 2

Nickmercs-skinnet fjernet fra Call of Duty etter LGBTQ-kommentar

FaZe Clan-medeieren nekter å beklage.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nickmercs, streamer og medeier i FaZe Clan, har fått Call of Duty Operator-skinnet sitt fjernet fra spillet etter at han nylig kom med anti-LGBTQ-kommentarer.

Det hele begynte med at Christ Puckett tvitret en video av et angrep fra anti-LGBTQ-demonstranter mot dem som støtter LHBT-samfunnet. Puckett skrev følgende: "Amerikanerne er på et trist sted akkurat nå. La folk elske den de elsker, og lev ditt eget liv."

Som svar skrev Nickmercs:

"De burde la små barn være i fred. Det er selve problemet." Dette førte til et svar fra Puckett som spurte hvem Nickmercs refererte til med "de." Nickmercs forsøkte senere å klargjøre argumentet sitt og sa at han ikke ønsker at det skal undervises i LHBT-emner på skolene.

Call of Dutys Twitter postet følgende:

"På grunn av nylige hendelser har vi fjernet "NICKMERCS Operator"-pakken fra Modern Warfare II- og Warzone-butikken. Vi fokuserer på å feire PRIDE med våre ansatte og samfunnet vårt."

Nickmercs har nektet å be om unnskyldning for sine kommentarer. Hva tenker du om saken?

Call of Duty: Warzone 2

Relaterte teksterLoading next content