Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Nicolas Cage kommer til Dead by Daylight

Som seg selv.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Behaviour Interactive har kunngjort at de styrker den allerede enorme karakterlisten til Dead by Daylight med en Hollywood-legende. Hovedstjernen i Con Air, Face/Off, Ghost Rider, National Treasure, Renfield, Pig, The Croods, og mange, mange andre ikoniske filmer, Nicolas Cage, debuterer i det asymmetriske overlevelseshorrorspillet for flere spillere som en spillbar karakter.

For de som lurer, Nic Cage vil ikke spille en karakter i spillet, han vil bare være seg selv, og når det gjelder hvordan dette knytter seg til historien til Dead by Daylight, blir vi fortalt:

"Etter utallige priser og over hundre filmer skutt over hele verden, hadde Nicolas Cage sett alt og gjort alt - eller så trodde han det. Mens han var på settet for å filme sitt livs rolle, tilkalte han The Entity, et ondsinnet vesen med uforståelig makt. Skuespilleren befant seg snart i en overjordisk tåke, tvunget til å overleve en rekke skremmende drapsmenn som var dødeligere enn selv den skarpeste filmkritiker."

Nic Cage kommer i Dead by Daylight 5. juli, og i forkant av det kan du se teasertraileren for den nye karakteren nedenfor.

HQ
Dead by Daylight

Relaterte teksterLoading next content