Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nightingale

Nightingale forsinker Early Access-lanseringen til 2023 for å oppgradere grafikken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Med tanke på at den tidligere Bioware-lederen Aaryn Flynn tok med seg en god del andre fra Mass Effect-studioet for å lage Nightingale er det ikke rart mange har gledet seg til det multiverse-aktige rollespillet. Dessverre må vi vente litt lenger på å faktisk få spille det.

Dette siden utviklerne forteller at Early Access-lanseringen av Nightingale utsettes til første halvdel av 2023. Det er to hovedgrunner til dette. Den første er at de har bestemt seg for å oppgradere fra Unreal Engine 4 til 5 nå med en gang i stedet for å vente til litt ut i Early Access eller den skikkelige lanseringen. Samtidig ønsker de selvsagt å leve opp til forventningene, så den ekstra tiden vil brukes til å finpusse flere systemer og elementer slik at Early Access-utgaven imponerer med en gang.

Til tross for utsettelsen lover Inflexion at vi skal få se mer av Nightingale de neste ukene og månedene, så det er bare å følge med.

Nightingale

Relaterte teksterLoading next content