Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 8

Nina bekreftet for Tekken 8 i gameplaytrailer

Vi får i det minste én Williams i Bandai Namcos kommende kampspill, og hun vet hvordan hun skal slå dritten ut av store karer ... oh, og hun kan bruke to pistoler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco elsker å avsløre nye ting om kommende spill på turneringer, så Katsuhiro Haradas erting dagene før helgens Tekken World Tour 2022-finaler bekreftet så godt som at vi ville se mer av Tekken 8 på showet. Det eneste spørsmålet var: hva skulle vi få? Vel, overskriften røpet det for deg, men svaret er: et gjensyn med en elsket karakter som har fått en ny stil.

Ja, Nina Williams vil åpenbart være med i Tekken 8, og gameplaytraileren nedenfor avslører at hun har lagt igjen brudekjolen for i stedet å få et nytt antrekk som er mer egnet til slåssing... og å feste to pistoler til. Vi får også vist hvordan det nye Heat-systemet kan brukes til å få ulike fordeler, noe som gir oss en fin blanding av gammelt og nytt.

HQ
Tekken 8

Relaterte tekster

0
Tekken 8Score

Tekken 8

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi ber om unnskyldning til Soul Calibur, men Bandai Namcos beste boksesekker er nå tilbake for nok en gang å slå hverandre til plukkfisk ...



Loading next content