Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

Ninja Turtles-spill fra Rocksteady?

Utvikleren bytter ut flaggermusmannen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere har vi hørt rykter om at utvikler Rocksteady Studios skulle lage flere Batman-spill etter Batman: Arkham City, og på VGA-utdelingen fleipet Jokeren om et Batman: World i sin takketale.

Nå kan de imidlertid se ut som den talentfulle britiske utvikleren heller har byttet beite. Ifølge spillsiden Paul Gale Network skal de nemlig ha startet utviklingen av et Teenage Mutant Ninja Turtles-spill.

Tittelen skal angivelig være Teenage Mutant Ninja Turtles: Manhattan Crisis, og på samme måte som i Batman: Arkham City er det snakk om en åpen verden man kan utforske.

Du spiller som én av de fire ninjapaddene Donatello, Leonardo, Michelangelo eller Raphael, som alle har sine egne våpen og egenskaper. Ellers består rollegalleriet av figurer som Bebop og Rocksteady, Dr. Baxter Stockman og Shredder.

Historien skal etter sigende bli mer mørk enn komisk, men figurer som April O'Neil og Casey Jones skal bidra til at den klassiske Teenage Mutant Ninja Turtles-humoren til en viss grad også vil være på plass i spillet.

Rocksteady har allerede bevist at de mestrer kunsten å lage gode superheltspill, og vi krysser fingrene for en offisiell avsløring heller før enn siden.

Batman: Arkham City

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...Loading next content