Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyber Shadow

Ninja-actionspillet Cyber Shadow annonsert

Enmannsprosjektet gis ut av Yacht Club Games, studioet bak Shovel Knight.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kunne Yacht Club Games, studioet bak Kickstarter-suksessen Shovel Knight, hinte til at de skulle avsløre et nytt spillprosjekt under PAX. I går kom endelig annonseringen i form av spillet Cyber Shadow.

Cyber Shadow er riktignok ikke utviklet av Yacht Club Games, som denne gangen "kun" står for kvalitetssikringen og utgivelsen. Utviklingen av spillet er resultatet av arbeidet til én enkeltperson, Aarne "MekaSkull" Hunziker, som også utgjør enkeltmannsforetaket Mechanical Head Studios. Ifølge Yacht Club Games' annonsering av spillet på nettsiden sin skal Hunziker ha jobbet med spillet alene over det siste tiåret, noe som gjør det hele desto mer imponerende.

Cyber Shadow er utviklet med en grafisk stil som gir klare assosiasjoner til Nintendo Entertainment Systems 8-bitgrafikk (ikke helt ulikt Bloodstained: Curse of the Moon og Shovel Knight). I spillet skal vi ta turen til en verden hvor syntetiske livsformer er normen, og vi får innta rollen som cybernetiske ninjaen Shadow. Et rop om hjelp blir starten på Shadows reise for å avdekke sannheten bak verdens dårlige forfatning. Både bilder, trailer og beskrivelsen av spillet gir inntrykk av at spillet virker å være sterkt inspirert av det originale Ninja Gaiden til NES, og Yacht Club Games reklamerer med spillet som det "vesentligste ninja-actionspillet."

Spillannonseringen lover at vi får servert hack-and-slash i møte med horder av tekniske monstre, navigasjon gjennom vanskelig terreng med flust av feller og mer enn et dusin med tøffe bosser. Som ninja vil du også ha tilgang på tøffe ninjateknikker, og banene vil også være fylt med hemmeligheter man kan oppdage underveis. Musikken i spillet vil være komponert av Enrique Martin, med Shovel Knight-komponist Jake Kaufman som produsent. Lanseringsdato er ikke bekreftet ennå, men spillet er bekreftet til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC (Steam).

Nedenfor kan dere se et knippe bilder fra spillet. Virker dette som noe for deg?

Cyber ShadowCyber Shadow
Cyber Shadow
Cyber ShadowCyber Shadow
Cyber Shadow
Cyber ShadowCyber ShadowCyber Shadow
Cyber ShadowCyber ShadowCyber ShadowCyber Shadow

Relaterte tekster

3
Cyber ShadowScore

Cyber Shadow

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Shovel Knight-skaperne i ryggen har et finsk enmannsstudio skapt et kult retroinspirert spill med klare assosiasjoner til Ninja Gaiden.Loading next content