Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo eShop er nå i praksis stengt ned i Russland

Det er ikke lenger mulig å kjøpe spill eller løse inn koder.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste store spillselskapene har avsluttet sin russiske satsing i protest mot krigen landet fører mot nabolandet Ukraina. Et resultat av dette er at Nintendo eShop i praksis har vært stengt i landet siden i går.

Selv om det ble iverksatt tiltak fra Nintendos side før dette, har den japanske spillgiganten nå stoppet eShop-salget i Russland, noe som betyr at Switch-brukere ikke lenger kan kjøpe spill, og innløsning av koder fungerer heller ikke. Det skriver Nintendo i en uttalelse:

"Fra og med 31. mai 2023, og i overskuelig fremtid, vil russiske kunder med en eksisterende Nintendo-konto kunne laste ned digitalt innhold som de tidligere har kjøpt. Det vil ikke være mulig å foreta nye kjøp eller bruke nedlastingskoder i [Nintendo eShop] i Russland."

Nintendo eShop er nå i praksis stengt ned i Russland

Takk, Game Developer.Loading next content