Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Flappy Bird

Nintendo har ingen problemer med Flappy Bird

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den ulykksalige utvikleren Dong Nguyen fikk virkelig smake sosiale mediers vrede da hans smarttelefonspill Flappy Bird ble en megasuksess. Vietnameseren ble plutselig fritt vilt, og brorparten av kritikken handlet om spillets likheter med designet i Super Mario-spillene.

Som vi tidligere har rapportert, så har Dong følt seg presset til å fjerne spillet fra Google Play og App Store for å slippe mer hets. Dette gjennomførte han sist søndag, og i etterkant har desperate internettstemmer truet både med å drepe Nguyen og seg selv i frustrasjon.

Onde tunger skal ha det til at Dong Nguyen trakk spillet som en følge av rettighetsproblemer, men Wall Street Journal har mottatt en uttalelse fra Nintendo hvor de hevder at de aldri har hatt noen problemer med Flappy Bird.

Spørsmålet er bare om beskjeden kunne kommet litt tidligere for å roe ned de verste kritikerne, men noe sier oss at dette ikke det siste vi hører om Flappy Bird.

Flappy Bird

Relaterte tekster

5
Flappy Bird er tilbake - med flerspiller

Flappy Bird er tilbake - med flerspiller

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Flappy Bird-skaperen Dong Nguyen har vendt tilbake med mobilspillet sitt, og det er nå tilgjengelig på Android via Amazon Fire (selv om vi ikke ser det på Google Play...

2
Flappy Bird relanseres med flerspiller

Flappy Bird relanseres med flerspiller

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er en av dem som fortsatt spiller Flappy Bird, så kan du gå en lys fremtid i møte. Spillet som ble fjernet av skaperen, Dong Nguyen, i februar skal nemlig...

4
Lover Flappy Bird-comeback med tiden

Lover Flappy Bird-comeback med tiden

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Enmannsutvikleren Dong Nguyen, som så enorm suksess med mobilspillet Flappy Bird før han fjernet det fra AppStore og Google Play fordi det hadde "ødelagt livet hans",...Loading next content