Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Game Builder Garage

Nintendo lager Roblox-konkurrent kalt Game Builder Garage

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan vel trygt si at Nintendo Labo ikke ble en like stor suksess som det japanske selskapet nok hadde håpet, men det stopper dem ikke fra å ta det et steg videre.

Det nye spillet heter altså Game Builder Garage, og er enkelt sagt Nintendo sitt svar på Roblox og Dreams. Her vil man på en barnevennlig måte lære å lage sine egne spill nærmest fra bunnen av med både hva ulike knapper gjør, hvordan spillet ser ut, designet og andre grunnleggende ting. Som traileren viser vil dette gjøres takket være små skapninger kalt Nodons. Disse vil på en "morsom og enkel måte" lære selv de yngste å lage alt fra simple plattformere til racingspill. Om resultatet blir bra kan du også dele det du har skapt med andre via koder.

Om dette høres interessant ut bør du merke av den 11. juni på kalenderen, for det er allerede da Game Builder Garage kommer til Nintendo Switch.

HQ
Game Builder Garage
Game Builder GarageGame Builder GarageGame Builder GarageGame Builder Garage

Relaterte tekster

0
Game Builder GarageScore

Game Builder Garage

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har brukt den siste tiden på å trene for å bli den neste Shigeru Miyamoto. Konseptet er potensielt komplisert, men likevel gjort så lettfattelig det lar seg gjøre. Er Game Builder Garage verdt et forsøk?Loading next content